Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Delft en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

AD heeft het volgende bericht gedeeld op 2023-12-11 15:56:00:  Delft - 5-4 met negen verschillende doelpuntenmakers, een historische nederlaag voor Naaldwijk en vijfdeklasser DVC liep na mot met de scheidsrechter van het veld af. En voorafgaand aan de wedstrijd tussen KMD en Graaf Willem II VAC vond er een indrukwekkende minuut stilte plaats. Wat gebeurde....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van AD.