WERKEN BIJ THE HARVEST
Bij The Harvest werken we vanuit drie belangrijke waarden: gezond, lokaal en seizoensgebonden. In 2017 zijn wij begonnen als cateringbedrijf in Rotterdam en een jaar later, in 2018, hebben we na een succesvolle crowdfundcampagne het eerste restaurant geopend. In de zomer van 2021 kwam daar een locatie in Delft bij. Enorm trots zijn we op de goeie reacties die we afgelopen jaren hebben gehad op onze 'Harvest Bowls' (gemiddeld scoren we online 4,6 ster).
GROENTESERVITEUR/
Medewerker bediening Rotterdam
11 - 22 uur
Ben je vrolijk, gastvrij en werk je gestructureerd? Vind je het belangrijk om op je werk bezig te zijn met lokale en seizoensgebonden producten vers van het land? Dan is bij ons werken in de bediening echt iets voor jou!
Als groenteserviteur bij The Harvest run jij de show! Je opent het restaurant, verzorgt een fantastische ervaring voor de gasten in de zaak, helpt afhaal klanten aan de counter en sluit ook weer af. Jij bent de link tussen onze gasten en de keuken en vertelt ze over ons concept en de mooie producten op hun bord.
Wat wij zoeken in een groenteserviteur
Wat wij jou bieden
GROENTEMANAGER/
Keukenmedewerker (Rotterdam/Delft)
6 - 24 uur
Bij The Harvest koken we iedere dag 'from scratch' met lokale en seizoensgebonden producten. Ieder seizoen maken we een nieuw menu, waardoor er steeds weer nieuwe energie in de keuken wordt geblazen en we onze gasten kunnen verrassen. Ben jij op zoek naar een dynamische baan in de keuken en vind je het belangrijk om met lokale, seizoensgebonden producten te werken? Dan is werken bij The Harvest echt iets voor jou!
Als groentemanager sta je in het het middelpunt van onze keuken. Je start de avond op, bereid bowls, stuurt de bezorgers aan en communiceert met de bediening en je collega's in de keuken. Aan het einde van de avond sluit je de keuken en de spoel af samen met het bezorgteam en je collega's in de keuken.
Wat wij zoeken in een groentemanager
Wat wij jou bieden
GROENTEDIRECTEUR /shiftleader (Rotterdam/Delft)
20-38 uur
Bij The Harvest koken we iedere dag 'from scratch' met lokale en seizoensgebonden producten. Ieder seizoen maken we een nieuw menu, waardoor er steeds weer nieuwe energie in de keuken wordt geblazen en we onze gasten kunnen verrassen. Ben jij op zoek naar een dynamische baan in de keuken en vind je het belangrijk om met lokale, seizoensgebonden producten te werken? Dan is werken bij The Harvest echt iets voor jou!
Als groentedirecteur ben je leidinggevende, en dus verantwoordelijk voor alles wat de keuken uitkomt. Overdag ondersteun je de mise en place kok met voorbereidingen. 's Avonds maak je gerechten klaar, ben je het aanspreekpunt voor collega's en stuur je deze aan. Je houdt goed overzicht en zorgt ervoor dat de avond netjes verloopt. Aan het einde van de avond sluit je samen met je collega's af en hou je wat lichte administratie bij.
Wat wij zoeken in een groentedirecteur
Wat wij jou bieden
ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER
Delft
16 - 38 uur
Functie: | groentemanager |
Startdatum: | 30-4-2024 |
Ervaring: | Ervaren |
Educatielevel: | MBO |
Contracttype: | Vast |
Salaris: | onbekend – onbekend |
Uren per week: | 6 – 24 |
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met The Harvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.
Deel de vacature:
Redactie Delftkrant
Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de delftkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in gemeente Delft via Delftkrant.nl.
Vind woningen, vacatures, bekijk 112 meldingen en zie wanneer evenementen plaatsvinden op Delftkrant.nl.
© Delftkrant.nl is een merk van Krant.News Regionale nieuws groep.
Laatste blogartikelen